Õpetajate päev oli suurepärane. Kaheksa aastat olime kõik kannatamatult oodanud, et saaksime ise õpetajana üheks päevaks klassi ette minna. Usun, et see kogemus jääb kõigile kauaks meelde.

Nagu ikka, algasid tunnid kell 8.15. Paljudel oli esimene tund vaba, kuid oli ka neid, kes pidid kohe tundidesse ruttama. Õpilased olid kõik väga sõbralikud ning paljud ka asendusõpetajate pärast elevil. Enamik õpilastest olid tundides väga kuulekad, kuid oli ka neid, keda pidi mitu korda korrale kutsuma. Sellest hoolimata suuri probleeme ei tekkinud ja tundide andmine meeldis kõigile üheksandikele. Õnneks jäid ka õpilased rahule.

Kui tunnid olid lõppenud, algas aktus. Aktusel pidid kõik üheksandikud laulma üht vaimukat laulu ning välja mõtlema ühe lause, mis iseloomustaks seda päeva kokkuvõtlikult. Päris õpetajatele kingiti ka roos ja nimesilt.

Õpetajate päev möödus ülikiiresti ja see oli veidi kurb. Päevi, kus õpilased saaksid tunde anda, võiks olla tihedamini, aga siis ei oleks see enam nii eriline. Kindlasti jääb kõikidele üheksandikele õpetajate päevast särav ja lõbus mälestus.

Serela Ebber 9.b klass

Vaata pilte

Lisainfo