Muljeid matkapäevast

8.a klassilt
Kell 11.00 kohtusime me kõik Tähtvere laululava juures, kus me saime süüa. Söök oli väga maitsev. Peale seda hakkasime tegema ülesandeid. Liikusime laululava juurest Tähtvere spordiparki. Meie esimeseks ülesandeks oli teha koos klassiga geomeetrilisi kujundeid. Saime sellega imeliselt hakkama. Edasi liikusime me randa. Seal pidime lusikaga mõõtesilindrisse vett kandma. Õpetaja Anneli Oja juures lahendasime täherägastikku, kus tuli leida 20 Emajões elavat kalaliiki. Liikusime mõõda randa edasi, kuni jõudsime kooliõe juurde, kus lahendasime esmaabi situatsioonülesandeid. Õpetaja Priit Pensa juures ootas meid kaardiülesanne. Ta andis meile kaardi, kuhu igaüks sai märkida ühe objekti. Pidi tulema võimalikult täpne kaart. Järgmise etapina läksime orienteeruma. Me saime orienteerumisklubilt kaardi, kuhu peale olid märgitud punktid, mida pidime läbima. Orienteerumine meile väga meeldis. Edasi läksime randa ootama, kuni saime teha oma järgmist ülesannet, milleks oli memo. Meile väga meeldis matkapäev.

Kevin, Armand, Rivo ja Caspar

3.a klassilt
Kolmapäeval oli koolis matkapäev. Käisin kogu klassiga Tähtvere pargis orienteerumas. Sain kaardi, mille järgi pidin mööda parki ringi jooksma. Läbida jõudsin kolm kontrollpunkti. Lahendasime erinevaid ülesandeid. Pärast läksime laululava juurde lõunat sööma. Kooli direktor jagas lastele toitu. Olin väga näljane! Oli tore päev!

Kristofer

Meie matkapäev toimus kolmapäeval. Kõigepealt seletati, kuidas teha auke kiledesse ja kaartidele. Siis jagati kõigile kaardid. Läksime kõik rajale. Kõigepealt valisin punkti number 41. Selle punkti leidsin kohe üles. Esmaabis näidati, kuidas sõbral kätt kinni siduda. Siis läksime ristsõna lahendama, see oli üpris kerge. Järgmine ülesanne oli vee kandmine lusikaga. Lõpuks näidati ja räägiti, mida erinevad punktid kaartidel tähendavad. Siis sõime lõunat, mis oli väga hea. See oli väga huvitav ja õpetlik matkapäev.

Liisa

Kolmapäeva hommikul sõitsime lauluväljakule. Tulemas oli tore matkapäev. Kui klass oli koos, siis suundusime matkarajale. Me pidime otsima ära peidetud punkte. Oli vahva, sportlik ja huvitav orienteerumispäev!

Karoliina

Vaata pilte

Lisainfo