Ettevõtlusnädal möödus Veeriku koolile väga toimekalt.

Kohe nädala alguses, 7. oktoobril osalesid õpilased Minna Lepik (8.a), Ricard Vardja (8.a), Gayla-Helery Mägi (9.a), Marii-Eliise Ats (7.b), Kristjan Rüüson (8.b), Markus Tõnson (8.c), Liina Riin Jõgi (8.c) ja Gregor Kolvald (7.c) SA Tartu Ärinõuandla poolt korraldatud Tartumaa noorte projektide tunnustamise konkursil "Ettevõtlik noor 2019". Konkursil osales kokku 9 projekti üle Tartumaa. Konkurents oli väga tihe, sest kõik projektid olid suurepärased! Noored on ettevõtlikud ja tublid! Konkursil pälvisime tunnustuse "Ühtekuuluvustunnet tekitav projekt". Peale üritust said õpilased külastada AHHAA teaduskeskust. Õpilastega oli kaasas huvijuht Egle Saarepere.

Neljapäeval toimus Junior Achievement Eesti korraldatud üle-eestiline majandus- ja ettevõtlusteemaline e-viktoriin, millest võttis osa 12 õpilast 7.-9. klassist. Tulemused selguvad peagi ja avaldatakse infolehes.

Ja reedel käis 8.c klass külas Estiko Plastar AS-s. Estiko Gruppi kuuluv Estiko-Plastar on üks juhtivatest kilepakenditootjatest Baltikumis, mis ekspordib ca 70% oma toodangust lähipiirkonna riikidesse ja töötab pidevalt ekspordi osakaalu suurendamise nimel. Estiko-Plastar on professionaalne, paindlik ja usaldusväärne tööandja ja koostööpartner nii kohalikul kui rahvusvahelisel turul. Umbes tund kestva ekskursiooni käigus saavad külastajad põhjaliku ülevaate tootmisest, seal kasutatavatest masinatest, tehnilistest võimalustest ja tööspetsiifikast. Õpilastega oli kaasas õpetaja Mare Vakker.


Lisainfo