20. aprilli toimus Tartu Veeriku Koolis taas traditsiooniline muusikaüritus Veurovisioon! Olude sunnil oli ürituse toimumisel pikk vahe sisse jäänud ning seetõttu oli selleaastane Veurovisioon koolipere poolt eriti oodatud. Etteasted olid väga mitmekülgsed ning eriti tore oli näha seda, et nii mõnedki klassid tegid omavahel koostööd ning esinesid ühise etteastega.

Žüriisse kuulusid sellel aastal vilistlased Mia Faster ja Noora Nukka. Õpetajatest olid esindatud Mari Timmi, Liis Leilop, Mare Vakker, Paul-Mark Pihl, Kristel Kruuse, Hedvig Andrejev ja Grete Väikene-Küünal.

Otsuse tegemine oli sellel aastal üsnagi keeruline, sest etteasted olid väga omanäolised. Siiski tuli valida välja esikolmik kahes vanusekategoorias: 1. – 5. klass ning 6. – 9. klass. Võitjad olid järgmised: vanuseastmes 1. - 5. klass: I koht 4.c - Eiffel 65 "Blue", II koht 4.a - Puuluup "Puhja tuulik", III koht 5.e - Meie Mees "Valge mersu". Vanuseaste 6. - 9. klass: I koht 9.b - Koit Toome "Nädalalõpp", II koht 6.b - Raffaella Carra "Hay que venir al sur", III koht 7.d, 7.c, 8.a - Reel 2 Real feat. The Mad Stuntman "I like to move it". Publiku lemmikuks osutus 6.c, 6.d klass ühise etteastega Mo-Do „Eins, zwei, Polizei“.

Kuna žürii leidis, et oli veel palju etteasteid, mis väärisid esiletõstmist, siis jagati eripreemiaid ka järgmistele klassidele: 4.d - Imagine Dragons „Enemy“, 3.c - Mihkel Smeljanski „Riksu Kaarel“, 2.d - „Musta kassi tango“. Üllatusesinejana astus lavale ka 8.a klassi bänd koosseisus: Uku Puusepp, Albert Johannes Maran ja Kert Kruuse, kes esitasid oma uhiuue loo „Paraglide“.

Täname õhtujuhte Marii-Eliise Atsi (9.b) ja Rasmus Kaske (9.b), valgus- ja helitehnikuid Ricard Vardjat, Markus Tõnsoni, Kert Kruuset (8.a), Uku Puuseppa (8.a), Albert Johannes Maranit (8.a) ja kaameramees õpetaja Priit Pensat ning kõikidele õpilasi ja õpetajaid, kes panustasid ürituse korraldamisel. Täname ka õpetajaid, kes üllatasid tempoka etteastega.

Õhtu oli meeleolukas ja üllatusi täis. Kõik lahkusid koolimajast positiivsete emotsioonidega, oodates juba järgmise aasta Veurovisiooni. Rohkem pilte näeb siit


 

Lisainfo