Sõbrapäeva, 14. veebruari õhtu möödus Veeriku koolis vägagi meeleolukalt, sest just sel õhtul toimus traditsiooniline muusikaüritus Veurovisioon! 

Ettevalmistused Veurovisiooniks algasid juba mitu nädalat tagasi, kui avati registreerimine ning oma etteasteid harjutama asusid nii väikesed kui suured Veeriku kooli õpilased. 

Laval sai näha mitmekülgseid numbreid – oli nii soliste kui tervet klassi haaravaid esitusi. Iga esitus oli eriline ning oli näha, et õpilased olid palju vaeva näinud. Vaatama oli kogunenud nii õpilasi, õpetajaid kui ka lapsevanemaid. 

Õpilaste esitusi sel õhtul hindas žürii koosseisus: Valmar Kasuk ansamblist Kruuv, stand-up koomik Sander Õigus, vilistlaste esindaja Säde-Mai Krusberg, õpilasesinduse president Mary-Liis Mustonen ning õpetajad Kristel Kruuse ja Astra Volkov. 

Oma tööd ei olnud neil aga sugugi lihtne teha, sest 20 väga hea esituse seast tuli välja valida need kõige-kõigemad. I kooliastmes jagati kohad järgmiselt: I koht – 3.a klass looga „Helista mulle mobiilile“, II koht – 2.b klass looga „Suvi kestab veel“ ning III koht 3.a klass looga „Girl on fire“. II-III kooliastme arvestuses: I koht – 4.a klassi õpilane Triin Berkhald looga „Sa oled Tartu“, II koht – 6.a klassi õpilane Gayla-Helery Mägi looga „Treat you better“ ning III koht – 6.b klass looga „Can’t stop the feeling“. 

Publiku lemmikuteks osutusid 4.b klass looga „Lähedal“ ja 9.b klass kavaga „Eesti klassika“. 

Tunnustust väärivad aga kõik ülesastunud õpilased ning neid ettevalmistustel toetanud ja juhendanud õpetajad. Suured tänud meeldejääva ürituse eest!

Aitäh õhtujuhtidele Mia Fasterile ja Ricard Vardjale, helitehnikutele Henri Tõeverele, Steven Laulile ja Uku Villile, fotograafile Natali Marie Ernitsale, kaamerameestele Rivo Songisepale ja Kristofer-Robin Laile ning kõikidele õpilastele ja õpetajatele, kes andsid oma panuse ürituse korraldamisesse. 

Jääme ootama järgmist aastat ja järgmist Veurovisiooni!


Vaata pilte
Vaata filmi

Lisainfo