7. aprillil, ülemaailmsel tervisepäeval toimus Veeriku kooli II liikumisüritus „Sinu sammud loevad”. Üritusel osales 124 kõndijat. Enne rajale minekut tuletati meelde liiklusreegleid ja lahendati liiklusnurgas erinevaid ülesandeid. Eelnevalt tutvustati huvilistele kasulikku Endomondo mobiilirakendust.

7.-17. aprillini toimuva liikumiskampaania raames selgitame Endomondo mobiilirakendust kasutades välja tublima õpilase ja õpetaja. Lae alla rakendus ja liitu üritusega lingil bit.ly/liikumine1. Kellel nutitelefoni pole, siis on võimalus ka arvutis www.endomondo.com liikumiskampaaniaga ühineda. Kampaania mõte on jälgida seda, palju me aktiivselt liigume või treenime. Võimalik on valida mitmekümne erineva spordiala vahel kõndimisest sukeldumiseni.

Ürituse avas showlise slackline etteastega vilistlaene Tauri-Viljar Vahesaar. Oma sammud südame heaks tegid rõõmsameelsed Veeriku kooli õpilased, õpetajad, lastevanemad, Meelespea ja Kannikese lasteaia töötajad ning lapsed koos vanematega. Üheskoos kõnniti Veeriku kooli juurest Raja pargi terviserajale, kus nauditi liikumist ja kevadist loodust. Tagasi kooli juurde jõudes ootasid üritusel osalejaid tegevuskeskuste juhendajad, kes õpetasid vibulaskmist, tutvustasid disc-golfi mängu ja korraldasid tublimatele võistluse.

Teine liikumisüritus õnnestus igati ja tervist edendava koolina loodame, et kõnniüritus jääb üheks liikumist edendavaks traditsiooniks meie koolis.

Täname toetajaid: Eesti Pagar, Tartu Vibuklubi, Tervise- ja Spordiklubi Arena, VK Akros, Maanteeamet, Aura Keskus. Tänu toetajatele lahkus iga osaleja vahva loosiauhinnaga.

Ürituse korraldajad
Tartu Veeriku Kooli tervisenõukogu

Vaata pilte

Lisainfo