Neljapäeval, 10. novembril tähistati Tartu Veeriku Koolis isadepäeva. Üritus toimus töötubade formaadis, kuhu õpilasel tuli ennast koos isa või mõne teise pereliikmega eelnevalt registreerida.

Töötubade täituvus oli oodatust kiirem ning seetõttu tuli veel korralduse käiguski avada uusi töötubasid, et kõik huvilised endale sobiva töötoa leiaksid ja osaleda saaksid.

Lapsed ja lapsevanemad said sel aastal osaleda puidust meisterdamise, helkuri meisterdamise, pallimängude, paaris jõu-mitmevõistluse, laulumängude, linnaplaneerimise, origami, ühislugemise, küpsisetordi meisterdamise ja nutiviktoriini töötubades.

Lisaks töötubadele tegutsesid sel päeval majas ka neli klassikohvikut 3.a klassi õpilaste, lapsevanemate jaklassijuhataja Karin Tõevere eestvedamisel. Klassikohvikutes said kõik külastajad maitsta erinevaid õpilaste ja lapsevanemate käe läbi valminud maiustusi. Ka soolase armastajatel ei jäänud kõht tühjaks. Leidus midagi igale maitseeelistusele!

Samuti valmis küpsisetordi töötoas suur tort ning üritus lõppes ühise küpsisetordi söömisega aulas. Aulas esinesid ka SK Finess iluvõimlejad kahe tantsulise etteastega. See oli ilus punkt emotsionaalsele ja meeldejäävale pereüritusele Tartu Veeriku Koolis.

Aitäh kõikidele, kes andsid oma panuse isadepäeva ürituse õnnestumisse. Eriti suured tänud kõikidele töötubasid juhendanud õpetajatele ja 5.a klassi õpilastele, kes koostöös klassijuhatajaga juhendasid nutiviktoriini töötuba. Täname ka õpilasesinduse vabatahtlikke, kes õpetajatel töötubades abis olid, klassikohvikute algatajaid ja müüjaid ning loomulikult kõiki üritusel osalenud õpilasi ja lapsevanemaid. 

Pilt: Natali Marie Ernits

Pilte tegi veel: õpetaja Reet Tallo

Vaata pilte

Lisainfo