7.−9. klasside karjääripäev algas 20. märtsil õppekäikudega erinevatesse asutustesse. Erinevate karjäärivõimaluste ja ametitega tutvuti ettevõte eAgronomis, Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis, Tartu Lasteaed Meelespeas, Tartu Politsei- ja Piirivalveametis, Topauto Tartus, Tartu Linnavalitsuse infotehnoloogia teenistuses ja Tartu Maakohtus. 

Koolimajas jätkus päev erinevate loengu ja praktiliste töötubadega. Võimalik oli kuulata oma ala spetsialiste: iseenda turundamise teemadel rääkis Andres Kuusik, IT-valdkonda esindas vilistlane Ronald Aruorg, improteatrist rääkis Markus Koidu, karjääri võimalustest sõjaväes jutustas Arni Ilves, noorsootöötaja tuhandest ametist rääkisid Kristiin Vink ja Helene Toomeoks, politsei igapäeva tööst kõneles Maarika Buht, ettevõtte personali juhtimisest rääkis Ella Käi-Edo, maailmamuutmisest jutustas Aleksei Jašin, teadusest, inseneeriast ning esinemiskunstist jagas Arnold Rein Tatunts ning treeneri igapäeva elust kõnelesid Heigo Klaos, Reijo Loik ja Lenel Karu.

Karjääripäev sai kokku võetud klassijuhatajatunniga.

Suur tänu kõigile asutustele, spetsialistidele, kooli töötajatele ja õpilastele, kes panustasid Veeriku kooli karjääripäeva toimumisse.

Õpilaste tagasisidest tuli välja, et sarnaseid koolipäevi, kus saab erinevate erialade ja asutustega tutvuda, võiks veel enamgi olla. Kasulikkust nähti nii praeguste kui ka tuleviku otsuste tegemisel.

 

 

 

 

Lisainfo